Halapi

Lovarda

Az ősz beköszöntével idejét éreztem, hogy kikapcsolódjon a család. Nem csak az őszi fáradságtól, hanem sokat voltunk a nyáron összezárva, így máshol gondoltam, hogy ezt ki kell pihennünk. Az új környezet jót fog tenni és új élményekkel gazdagodva térünk haza. A kedvenc szállodánkba foglaltam helyet, ahol a gyerekek ki tudják élvezni a szállás wellness részlegét, mi pedig a szálloda konyhájáért vagyunk oda a férjemmel. Így mindenki jól fogja érezni magát, hogy ha pedig kedvünk van, akkor elmegyünk kirándulni is, hogy egy kicsit a jó, friss levegőn is legyünk, és a gyerekek elfáradjanak és jót tudjanak aludni. Ahogyan letettük a gyerekeket, eszembe jutott, hogy otthon üres a hűtő.
Amikor eljöttünk nem gondoltam arra, hogy ha délután érkezünk haza akkor is legyen mit ennünk. Gyorsan felkerestem azt a kedvenc oldalam, ahol mindig körül szoktam nézni. Ez az oldal nem másfajta szolgáltatást nyújt, mint hogy összeszedi a különböző élelmiszert árusító üzletek akciós újságjait, és pdf formátumban megtalálhatóak az oldalán. Tehát én erre az oldalra szoktam felmenni, és azokat az élelmiszer bevásárlásra alkalmas kedvenc üzleteim heti ajánlatait megnézem és összehasonlítom. Tehát nem akkor kell ott a boltban ráeszmélnem, hogy ez a másik boltban, mintha olcsóbb lett volna, meg az is, és miért nem oda mentem. Így már otthon, vagy akár most a szállodában is tudom, hogy melyik terméket hol kell keresnem. Lehetséges, hogy két helyre is beugrom ennek a remek oldalnak hála, mert tudom, hogy mi hol kerül kedvezőbb árba.

Zseniális maga az oldal, rég kerestem már egy ilyen összesítő oldalt, és amikor megtaláltam nagyon örültem neki, hogy ezentúl mindenről időben tájékozódhatom, hogy bármilyen helyen képes leszek megnézni, hogy hova is érdemes menni nagy bevásárlásra. Az oldal maga nagyon könnyen működik, hiszen a felső fejlécben meg lehet találni az üzletek neveit, majd rájuk kattintva az újságokat, akciós szórólapokat. Amely üzletnek több helyen is üzemel bevásárlásra alkalmas egysége és eltérő kínálat van bennünk, azt is feltüntetik külön újságban. Nagyon jó, hogy ennyire összeszedett és tényleg mindenki számára nagyon könnyen kezelhető az oldal. Tehát most is megnéztem a lakásunkhoz közelebb eső spar kínálatát, hogy oda beugrunk hazafelé. Nem csak azért szeretem a spart, mert közel van hozzánk, hanem mert nagyon jó minőségű termékeket is forgalmaznak és a saját márkás termékcsaládjuk is kiváló. Örülök, hogy a spar újságok is fent vannak ezen az oldalon. Tényleg ott tartok már hetek óta, hogy nem is indulok el vásárolni anélkül, hogy ne ugornék fel az oldalra és nézném meg, hogy hol milyen szuper termékek vannak. Az a jó, hogy a telefonon is meg lehet nézni, nem kell hozzá kimondottan számítógép. Egyszerű elérhetőség, és mégis mennyi segítség egy háziasszonynak, hiszen senkinek sem mindegy, hogy hol és az adott terméket mennyiért veszi meg. Ez az oldal pedig a legnagyobb segítséget nyújtja, hogy összeszedi az újságokat, és így egy helyen meg tudjuk nézni. Másik ismérve, hogy én már ki is írtam a postaládánkra, hogy nem kérünk reklámanyagokat bedobni, mivel én online nézem meg. Így még egy kicsit a környezetet is óvom, azzal, hogy nem használom a nyomtatott újságot, szórólapokat, sok jó tulajdonsága van az oldalnak, amit igyekszem kihasználni.