Halapi

Lovarda

Az elmúlt időszakban rengeteget hajtottam a munkahelyemen. Egyrészt, mert bizonyítani szerettem volna – nemrég lettem harminc, másrészt pedig tényleg összegyűlt egy jó adag meló, ami a maximalizmusommal párosítva igencsak nagy feladatot jelentett. Éppen ezért, a szülinapom előtti hétben már teljesen ki voltam merülve, nem szerettem volna nagy bulit, sőt egy idő után már semmit sem, csak fejemre húzni a takarót és aludni.
Épp ezért lepett meg, amikor a barátnőim bejelentették, hogy nyaralni visznek engem, jobban mondva inkább „őszölni”.
Kiderült, hogy szerveztek nekem egy meglepetés hosszú hétvégét Egerbe. A hír hallatán először kicsit megijedtem, de ahogy közeledett az indulás pillanata, egyre izgatottabbá váltam. Gyorsan bevágtam a táskámba néhány régi pólót, egy-két melegebb pulóvert meg a szokásos női mütyüröket.  Arra viszont nem voltam felkészülve, ami ott várt. Kiderült, hogy egy egész házat kibéreltek, régies, tölgyfagerenda futott végig a plafonon, apró növények és festmények díszítették a házat. Középen pedig ott lobogott a kandalló. Ennek örömére meg is kóstoltuk – a vendégeknek bár előre behűtött – vörösbort, majd elindultunk város nézni. Már elsőre megfogott a kis utcák és régies épületek hangulata, a sárgába, vörösbe hajló levelek gyönyörűen illettek a háttérhez és a várfalakhoz is. Miután bejártuk a nevesebb helyeket, rájöttünk, most kéne elintézni a nagybevásárlást is, így ellátogattunk a legközelebb lévő bevásárlóközpontba. Amikor mindennel végeztünk elhaladtunk egy stand mellett, ahol különféle vicces, ötletes nyomtatott pólók voltak kiállítva. Meg is álltunk megnézni és a végén úgy döntöttünk, hogy mind a négyünknek veszünk egyet-egyet.

Nekem természetesen szülinaposat vettünk, apró sipkával és vicces felirattal. Ezután mindenhova ebben mentünk, le sem lehetett venni rólunk, úgy éreztük magunkat, mint azok a külföldi turista családok, akik egyforma nyomtatott pólóban járják a városokat, nehogy elveszítsék egymást. A közös pólóval tényleg úgy éreztük magunkat, mint egy kis család, akik elhozták a kisgyereküket – jelen esetben engem – egy jó kis üdülésre, sőt este még a szállásadónk is említette, hogy milyen jó ötlet volt.

póló nyomtatás

Amikor leültünk a nappaliba megbeszélni az elmúlt napot arra jutottunk, hogy egy ötletes póló nyomtatás tökéletes ajándék lehet a többi barátunknak is, sőt a családtagjaink számára is. Egyetértettünk abban, hogy ez nemcsak kreatív, hanem személyes ajándék is, és tényleg ad egy kis pluszt az ember személyiségéhez. Szerencsére nem kellett sokat keresgélnünk, hamar meg is találtuk a póló, pulóver és bögrenyomtatással foglalkozó céget a oldalon. Elkezdtük nézegetni a kínálatot és észrevettük, hogy egyedi nyomtatással is foglalkoznak, ami azért is jó, mert az egyik barátnőm hivatásos fotós és nagyon jó képeket csinált a kiruccanásunk első napján. Arra jutottunk, hogy mindnyájunknak rendelünk egy közös képpel ellátott nyomtatott pólót. Így a hazaérkezésünk után is emlékezni fogunk arra, hogy egy jó szállás és néhány jó ötlet milyen sokat számít egy jó nyaralásnál.