Halapi

Lovarda

Imádok nyaralni. Főleg a párommal. Sajnos csak egy évbe egyszer tehetjük meg, hogy elmegyünk kettesbe nyaralni, mivel sokat dolgozunk évközbe, valamint a család és a barátok is igénylik a velük együtt eltöltött időt, így tehát mi igyekszünk mindenkinek eleget tenni. Fontos nekünk, hogy ne bántsunk meg senkit, és ne hanyagoljunk egy senkit. De az egy évi egyhetes nyaralást azért igénylem! Fontos, hogy kettesben is tudjunk tölteni időt, ez építi a kapcsolatunk és mindig nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Ebben az évben egy nagyon szép panzióban szálltunk meg, különösen tetszett a berendezés, és mivel télen mentünk, jó meleg is volt a szálláson. Amikor jött a végén elköszöntünk az ott dolgozóktól a recepciós hölgy kedvesen mondta, hogy máskor is várnak minket szeretettel. Végül nem bírtam magammal és megkérdeztem:

  • Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, de segítsen már, mivel fűtenek maguk, hogy a nagy hideg ellenére olyan kellemesen meleg van maguknál?
  • Azt tudom mi miatt lehet. Nálunk a fűtés klímával működik, ami nem csak hogy jól fűt, hanem páramentesít is, így biztosítja a kellemes komfortérzetet a szállodánk egész területén. Mi az Rcooltól rendeltük a berendezést és meg vagyunk vele elégedve. Sok kedves vendég érdeklődik eziránt, és önnek is javaslom, hogy ha érdekli, nézzen fel a honlapukra, most fel is írom magának a címet, és győződjön meg róla!
  • Köszönöm a teljes körű tájékoztatást!
  • Szívesen!

Az ember ritkán találkozik ilyen kedves emberekkel, így én nagyon örültem, hogy végre valaki segítőkész, és nem veszi tolakodásnak a kérdésemet. Amint hazaértünk, a párommal fel is néztünk az oldalra. Nagyon szimpatikus volt a weboldal, és örültünk, hogy lehet online is rendelni, egyeztetni, elkerülvén a járkálást. Ráadásul ki is hozzák és felszerelik ingyen! Na ez már valami. Szeretjük a kényelmes, egyszerű és gyors megoldásokat. És az Rcool pont ilyen. Azt írják, hogy a fűtésre optimalizált klíma egészen -25°C-ig jól fűt, így télen lehet akármilyen hideg, mi nem fogunk fázni. Lenyűgöző!

Van az a bizonyos női megérzés, amikor az ember egyszerűen csak megérzi, ha valami jó és beválik, és későbbre kifizetődik. Én mindig bízok a megérzéseimben, és még sohasem jártam rosszul emiatt, így akkor is azt tettem, így azt mondtam a páromnak, hogy ne halogassuk, rendeljük meg most! A párom szerencsére belement. Könnyű őt meggyőzni, sokszor van az, hogy a fontos kérdésekben én hozom meg a döntést.

Meg is rendeltük a hűtő-fűtő klímánkat, és meglepően hamar kihozták. A klímaszerelő felszerelte nekünk a szolgáltatást, ami kevés helyet foglalt és jól nézett ki. Nagyon tetszett a hullámvonalas grafika az előlapján, pontosan passzolt a lakás stílusához, fiatalos volt és modern. Megköszöntük a jó munkát és a szerelő ment is tovább a következő megbízást teljesíteni. Az, hogy ilyen gyorsan és könnyen sikerült ezt elintézni, azt mutatta, hogy a megérzésem nem csalt, bizony tényleg jól döntöttünk, amikor hallgattunk a recepciós nőre. Az új klímával pontosan be lehetett állítani, hogy hány fokot szeretnénk a lakásba. Nagyon jó vétel volt, én úgy gondolom!

Következő évbe szintén visszamentünk arra a szálláshelyre, ahol voltunk és ahol kaptuk azt a tanácsot. Büszkén mondtam a recepciós hölgynek, hogy most már nálunk is van hűtő fűtő klíma, ő meg mondta, hogy nagyon helyes. A második nyaralásunk ugyanazon a helyen is nagyon jól telt. Imádok nyaralni!