Halapi

Lovarda

Mostanában gyakran szoktam utazgatni. Nem csak külföldre, hanem belföldön is. Ilyenkor mindig próbálok olyan szállást keresni, ami kényelmes, minden igényemet kielégíti és közel van azokhoz a dolgokhoz, amiket meg szeretnék nézni az adott városban vagy ahová elszeretnék menni az ott tartózkodásom alatt.

Nem a szállás a legfontosabb nyilván, de számomra ez sem az utolsó szempont. Ha nem így gondolkoznék, akkor nagy valószínűséggel ma nem ismerném azt a táska webshopot, ahol mostanában szinte az összes táskámat veszem.

Az egyik reggel, amikor a szálloda éttermében reggeliztem, szóba elegyedtem a pincérnővel. Akkoriban egy rendes táskám volt, a többi már mind használt és kopott volt. Megkérdeztem tőle, hogy tudna-e ajánlani egy jó boltot. Ekkor ajánlotta az Anna Táska weboldalát. Elmondása szerint nagyon megbízhatóak, minőségi termékeket árulnak és még jó árban is vannak a táskáik. Illetve még márkás táskákat is lehet vásárolni tőlük így, ha van olyan kedvenc táska márkám, ami náluk is megtalálható, akkor mindenképp nézzek szét az oldalon.

Kedvenc márkám ugyan nem volt, de úgy voltam vele, hogy veszíteni valóm nincsen, megnézem milyen táskákat lehet vásárolni tőlük.

Amikor megláttam a honlapjukat már tudtam, hogy jó helyen járok. Nagyon sok fajta táska megtalálható a kínálatukban: kézitáska, testtáska, övtáska, hátitáska, válltáska, borítéktáska, neszesszer, színháztáska, oldaltáska, övek, táskarendező, pénztárca. Mint látható, nem csak márkás női táskák kaphatók, hanem egyéb kiegészítő termékek is.

Nekem nagyon elnyerték a tetszésemet, így alaposan megnéztem minden olyan darabot, ami érdekes lehet számomra.

Ha márkás női táskák között keresgélsz, akkor valóban talán az egyik legjobb választás az Anna Táska lehet. Több ismert márka terméke is megtalálható az oldalon: Tamaris, Heavy Tools, Jana, Dogs by Bellichi, Bugatti, Kimmidoll, Annekke, Marco Tozzi táskák. Ha kíváncsi vagy mely termékeiket vásárolhatod meg kedvezményesebb áron az oldalon, akkor ne habozz!

márkás női táskák

Ha már az első vásárlásod alkalmával szeretnél ingyenes szállítást, akkor pedig még erre is van lehetőséged. Amennyiben feliratkozol a hírlevélre, akkor nem csak időben fogsz értesülni az újdonságokról és az érdekességekről, hanem ajándékba kapsz egy ingyenes kiszállításra jogosító egyszer használatos kupont, amit 12.000 Ft feletti vásárlás esetén tudsz beváltani. Ha 15.000 Ft felett vásárolsz, akkor pedig automatikusan ingyenessé válik a szállítás.

GLS futárszolgálattal történik a szállítás. Van lehetőség házhoz szállításra és a Pick Pack Pontot is választhatod. Amennyiben otthon szoktál lenni, akkor a házhoz szállítás lehet a jó választás. Azonban, ha napközben nem érsz rá és inkább munka után vennéd át a csomagodat, akkor a csomagpont a tökéletes választás. Én rendszerint ezt szoktam választani.

Több fizetési lehetőség közül is lehet választani: utánvétel, előre utalás vagy bankkártyás fizetés. Mindig örülök, amikor több választási lehetőségem is van hiszen, ha csak a bankkártyás fizetési lehetőség van jelen az oldalon, akkor azt általában nem szívesen használom. Egyszerűbb és kényelmesebb, mint a többi fizetési módszer, de mégsem tartom a legbiztonságosabbnak. Így, ha tehetem, inkább választok mást.

A márkás női táskák olyasmik, amiket csak a legjobb helyről érdemes beszerezni, így ne érd be az átlagossal. Az Anna Táska oldalán megfelelő minőségű darabokat fogsz találni, amik hosszú távon tudják szolgálni a mindennapi tevékenységeidet. A termékkínálat kifogástalan, így neked már csak válogatnod kell.

Válassz Te is márkás női táskákat! Válaszd az Anna Táska weboldalát!