Halapi

Lovarda

A tavalyi wellness elég rosszul kezdődött a család számára. Kezdjük ott, hogy minden évben Egerbe megyünk, nekünk az egy óriási szerelem, de tavaly le kellett mondanunk a szállást a vírus miatt, és ők sajnos nem nyitottak ki. Kihevertük, és néztünk egy hotelt  gyönyörű kilátással a Balcsira, ami foglalt volt, amikorra szabit vettem ki, így jött a variálás, szervezkedés. Végül a sok macera után eljutottunk oda, hogy nekivágunk, de ez sem volt zökkenőmentes. 

Ilyenkor apámék vigyáznak a házra. Feljönnek vidékről, és itt alszanak, amíg mi wellnessezünk. Így ők is kikapcsolódnak, és a ház sincs egyedül, meg a gyerekeim kutyája sem. De az indulást megelőző este természetesen jött is egy probléma. Jégverem a lakás. Persze, bedöglött a gázkészülék, lőttek a fűtésnek. Így nem hagyhatjuk itt az idős apámékat, meg kell oldani. Szerencsére egy barátom tudott egy tuti tippet, a vizgazfutesszerelo24.hu-t. 

Ez a cég mentette meg az életünket. Érdemes megnézni a honlapjukat, mert tuti, hogy egyszer az életben szükség lesz rájuk. Mindenkinek van egyszer olyan, hogy sürgősen kell víz, gáz, vagy fűtésszerelő, esetleg duguláselhárítás. Ez a cég ezekkel a dolgokkal foglalkozik, ráadásul SOS módon, akár egy órán belül, ha a helyzet úgy kívánja. Nem is rossz! Ehhez társul hozzá az, hogy éjjel-nappal eléred őket, 24 órás ügyelet van náluk. Pont erre volt most nekünk is szükségünk, mert reggel 9-kor már terveztünk indulni. Spoiler: simán kész volt addigra a fűtés.

Ugyanis hajnalban hívtam a számot, ami a honlapon van, ők pedig már jöttek is kora reggel. Ez eszméletlen gyorsan ment. Sőt, a munkások, akik kiérkeztek, rendkívül profik voltak. Ezt alátámasztja az is, hogy 30 éves tapasztalat van a cég mögött. Ez nagyon meglátszik. Ahogy írták is, csak profi munkaerővel dolgoznak, és ez nagyon fontos ebben a szakmában. A gázszerelés, gázkészülék szerelés nem játék, ezért nem is csinálhatja akárki. A szerelők, akik kijöttek, probléma nélkül megjavították a kazánt, ami a legmodernebb, számítógépes technológiával van felszerelve. De elmondták, hogy ugyanúgy értenek a régi kazánokhoz is szinte az őskorból, mint az újakhoz.

A munka elvégzése gyorsan és alaposan megtörtént. Bár garanciális a munkavégzésük, erre nem lesz szükség, olyan alaposak voltak. Kiszállási díjat nem számoltak fel, és számlát is kaptam. Eszméletlen elégedett voltam azzal, amit ez a cég nyújtott. Most megmentették a wellnesses pihenésünket, és a szüleim sem fáztak, amíg itt vigyáztak a házra. Hálám jeléül meghívtam a szerelő srácokat egy kávéra, és jót csevegtünk a szakmáról, amelynek szerintem a csúcsán van ez a cég. Ha gázszerelés, gázkészülék szerelés kell, bátran hívd őket, nem fogsz csalódni.