Halapi

Lovarda

karoli-836364_640Úgy döntöttünk, hogy egy kicsit elutazunk távol mindentől, és mindenkitől. Valahogy szeretnék most csak a párommal kettesben lenni, és ő is osztotta ezt a véleményt.

Az utazás

Szóba került sok utazási cél. Az is, hogy külföldre menjünk, és az is, hogy belföldön maradjunk. Igazából születésnapi meglepetés volt a páromnak, hogy három napra elszabaduljunk mindentől, és mindenkitől.

Mivel mind a ketten szeretünk fürdeni, így arra jutottam, hogy valami wellness hotelbe megyünk. Tudom, most biztosan sokan mondják azt, hogy milyen drága az ilyenkor télen, és hogy ennyi pénzt…de egész évben nem megyünk semerre soha, mert mindig a munka. Nyáron sem szoktunk hetekre elutazni, mert nem nagyon tehetjük meg, csak egy két napos pihenés itt vagy ott, vagy csak reggel megyünk, este meg hazajövünk, de ez azért elég fárasztó.

Úgy döntöttünk, hogy régóta nem gokartoztunk, így elmegyünk egy zárt helyre, ami a képek alapján igen csak jól megvolt csinálva. Baleset mentesnek is tűnt, hiszen minden ki volt rakva gumikkal arra az esetre, ha véletlenül a falnak csattannánk. Azért a megfelelő bukósisak méretet nehéz volt megtalálni, hogy mindegyikünk fejére megfelelően passzoljon, de végül sikerült.

Amúgy a nap nagy részét vagy a hotelnek a fürdőjében, masszázson, vagy éppen szaunában töltöttük. Persze a pezsgőfürdő sem volt rossz. Csodás pár nap volt, azt sem bántam volna, ha tovább tart, de majd jövőre hosszabb időre megyünk talán.