Halapi

Lovarda

A környezetem mindig is furcsállta, hogy nőként miért vonz ennyire a sok épület. Nem tudtam erre a választ, csak annyira emlékeztem, hogy a babázás helyett mindig szívesebben építettem fakockákból épületeket, házakat. Ez a szenvedély később is megmaradt, semennyire sem csökkent. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy a pályaválasztásnál milyen irányban induljak el. Kevés lány között voltam én is felvételiző, de szerencsére sikerült, és azt tanulhattam végre, ami igazán érdekelt. Az egyetem elvégzése után egy építészeti vállalatnál helyezkedtem el, ahol jó pár évet lehúztam. Nagyon szerettem ott dolgozni, mert jó volt a munkakörnyezet, és a főnök meg a kollégák is kedvesek voltak, de tudtam, hogy ennél többet szeretnék elérni az életben.

Így hosszas munkálatok után sikerült létrehoznom a saját építész vállalkozásomat, és én magam fogadtam ügyfeleket. Nem volt idegen már ez az egész, mert szerencsére jó tapasztalatokat tudtam szerezni a szakmámat illetően az előző munkahelyemen. Mivel ezen a területen alapvetően rengeteg szerződést kell megkötni folyamatosan, velejárója, hogy nagyon sok a papírmunka. Ezt sokan nem szeretik, nekem sem a kedvencem, de muszáj csinálnom, hogy szabályszerűen működhessek. És egyébként is, egy idő után meg lehet szokni.

Miután rengeteget szaladgáltam papír- írószer boltokba, megelégeltem a folyamatos rohangálást azért, hogy ki tudjam nyomtatni a szerződéseimet. Úgy gondoltam, eljutottam arra a szintre, hogy vegyek egy nyomtatót, mert ez az állapotot tovább nem lehetett fenntartani. Meg is vettem az új nyomtatót, már csak az volt hátra, hogy vegyek egy patront bele. Egy ismerősöm ajánlotta a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron weboldalt, ahonnan ő mindig szokott rendelni. Mivel Canon márkájú nyomtatót vettem, így ehhez való tintapatront is kellett néznem. Amiatt aggódtam, hogy nem találom meg a megfelelő szériát. Félelmem nem volt alaptalan, ugyanis anyukám a saját nyomtatójával megjárta a hadak útját már. Sikerült egy olyan ritka darabot választania, amihez nagyon kevés helyen lehet tintapatront kapni, ezért mikor kifogy a patron, kész tortúra újat beszerezni. Ezért figyelmeztetett, hogy ezt elkerülendő, én jobban nézzek utána annak, mit érdemes venni és mit nem.

De emiatt abszolút nem kellett aggódnom, mert annyira sokfajta termék volt az oldalon, hogy szinte lehetetlen küldetés nem megtalálni azt, amire az embernek szüksége van. Egy fekete színű tintapatront választottam. Felesleges lett volna bármilyen más szín, hiszen a szerződések fekete – fehér színűek, nincs szükség másra. Meg is vettem a terméket, már csak azt kellett megvárnom, hogy kiszállítsák a választott darabot. Úgy döntöttem, kicsit utánaolvasok annak, hogy pontosan hogy is zajlik a kiszállítás menete, hisz sosem árt tisztában lenni a dolgokkal.

Azt olvastam, hogy ha az ember az adott munkanapon délig leadja a megrendelést, akkor a következő munkanapon 8 és 17 óra között kiviszi a futár. A pontosabb, napon belüli időpontról pedig értesítik a vásárlót e-mailben, amelyben megtalálható a csomagot kiszállító GLS futár telefonszáma is. Azt gondolom, teljesen korrekt, ahogyan a weboldal a kiszállításról tájékoztatást adott. Mindent meg lehetett tudni, nem merült fel bennem semmi kérdés az olvasottak alapján. Végül mikor megkaptam a megrendelt tintapatronomat, mindennel teljesen meg voltam elégedve. A szállítás gyors volt, a futár srác nagyon kedves volt, és a patron is tökéletesen beleillett a nyomtatómba. Nagyon örülök, hogy végre nem kell boltba szaladgálnom azért, hogy kinyomtathassam a szerződéseket. Így sokkal gördülékenyebben halad a munka.