Halapi

Lovarda

Kedvesemmel szeretünk kikapcsolódni. Kiszakadni a munka fárasztó és monoton hétköznapjaiból. Szinte minden hosszúhétvégét a pihenésnek szenteljük, hogy utána gőzerővel tudjunk koncentrálni a munkánkra. Szerencsére idén áprilisban és májusban elég sok ilyen hétvége volt, szóval sikerült rendesen feltöltődünk! Emlékszem az utolsó hosszúhétvégére, amit egy nagyon helyes kis panzióban töltöttünk egy meseszép erdős területen.

Nehezen találtunk rá a szállásra, sokat kellett keresgélni. Mivel már elég régóta kényeztetjük magunkat hangulatos hétvégékkel, ezért nehéz volt olyan helyet találni ahol még nem jártunk. Kikötöttük, nem megyünk kétszer ugyan arra a helyre, mert annyi remek hely lehet az országban és mi mindet ki akarjuk próbálni. Rengeteget keresgélt barátnőm különböző gyűjtőoldalakon, de nem volt szimpatikus egy se közülük, vagy pedig már jártunk ott… Aztán nem is gondoltam volna, de munkahelyemen leltem rá a következő úti célra!

Az egész úgy történt, hogy hétfő reggel elújságoltam a kollégáknak, hogy milyen projektbe vagyunk ismét asszonnyal, és sehogy se találjuk a megfelelő szállást… Ezt hallván az egyik munkatársam félrehívott és már mutatta is a megoldást! A nextapro.hu oldalt mutatta meg nekem, ami minőségi apróhirdetéseket tartalmazott. Azt mondta, bármit is keresek, valószínűleg itt rá lelek, legyen az akár ruhadarab, műszaki cikk, autóalkatrész, vagy akár szállás lehetőség! Sőt, egyszerűen, pár klikkel tudok regisztrálni az oldalon és hirdetést feladni. Szeretem az ilyen egyszerű oldalakat, mert javában megkönnyíti magánszemélyek, vagy kisebb szolgáltatások között az adás-vételt.

Aznap mikor hazaértem, kedvesemnek megmutattam a Nextapro-t, hogy itt is nézelődjünk, azaz jobbára ő nézelődjön, mert jó eséllyel találhatunk megfelelő üdülési lehetőséget. Nem kell tartani a hirdetésektől, mert az oldal moderátorai ellenőrzik a feladott aprókat, és csak akkor kerülnek ki az oldalra, ha minden szabálynak megfelelnek! Mondtam is a barátnőmnek – ha esetleg akadna valami apród, azaz valami holmid, amit szívesen pénzre cserélnél, akkor ezen az oldalon keresztül hirdesd!

Elmondta azokat az észrevételeket, amiket munkatársam mondott nekem. Plusz, ahogy próbálgattuk az oldal funkcióit, észrevettük, hogy az apró feladásnál elég sok segítséget kapunk, ha netán nem lenne valami világos.

A következő segítségek szerepeltek, amik a Nextapro blog oldalára vezettek:

  • Milyen módon kell hirdetést feladni
  • Tiltott termékek, szolgáltatások
  • Mit ellenőriznek a moderátorok
  • GY.I.K

Ezeken kívül még számos hasznos információkra lehet lelni.

Barátnőm még aznap este, mikor megismertettem vele a weblapot talált egy remek lehetőséget. Ez volt az a panzió, amit a cikk elején említette, gyönyörű zöld környezetben, rengeteg túra és sétálási lehetőséggel. Azonnal le is csaptunk rá és foglaltunk is.

Életünk egyik legszebb és legmeghittebb hétvégéjét töltöttük itt. Semmire sem volt gondunk, a szobák tiszták voltak. Rengeteget sétáltunk a környező erdős területeken és hallgattuk a madarak fenséges kakofóniáját, miközben a lombkoronán átszűrődő napfény, olykor-olykor megcsiklandozta arcunk.

Azt hiszem, örök hálával tartozok munkatársamnak, hogy felhívtak figyelmemet arra a nagyszerű aprós oldalra. Mióta ismerjük, azóta használjuk és negatív élményünk még nem volt vele. Mindent el tudtunk adni, amit meghirdettünk és minden hirdetmény aktív volt, amit meg szerettünk volna vásárolni!

Lerövidült sokkal az utazás szervezésünk is. Ha az első körben a megszokott gyűjtő oldalainkon nem találunk számunkra megfelelő szállást, akkor mindig a Nextapróhoz fordulunk, hátha tartogat valami különlegeset számunkra.

Eddig még nem csalódtunk!