Halapi

Lovarda

Vállalkozó vagyok, és egy meglehetősen nehézkes időszakon vagyok éppen túl, mert az utóbbi évek nem könnyítették meg a cégem működését.

Ezért úgy döntöttem, hogy eljött az ideje annak, hogy kicsit kikapcsolódjak és átgondoljam a cégem jövőjét. Ehhez egy kellemes szállodát kerestem magamnak, ahol adottak a nyugodt körülmények ahhoz, hogy egy igazán jó döntést tudjak hozni.

A szálloda tényleg szuper volt!

A szobám mindennel fel volt szerelve, ami csak szükséges, és a kilátásom is pazar volt. Egy szép, vidéki környezetben volt a szállásom, így nagyon sok időt töltöttem el a szabadban sétálva.

Ez a kis környezetváltás segített abban, hogy meghozzam a megfelelő döntést a cégem jövőjét illetően, és rátaláljak a szekhelyszolgaltatas24.hu csapatára!

Rájöttem, hogy egy székhelyszolgáltatással nagyban megkönnyíthetném a vállalkozásomnak a működését, így adott volt, hogy éljek ezzel a kiváló lehetőséggel.

Egész pontosan az ipa mentes székhelyszolgáltatás az, amiről most beszélek. Itt lényegében arról van szó, hogy a vállalatom székhelyét hivatalosan Újlengyelbe helyezik át, aminek eredményeként nem kell iparűzési adót fizetnie a tevékenysége után. Ez úgy lehetséges, hogy ebben a községben egészen egyszerűen nem kell fizetni ezt az adónemet, köszönhetően az ottani önkormányzatnak.

Pénzügyileg ez komoly előrelépést jelent a vállalkozásom számára, és így sokkal fényesebb jövő elé nézhetek én is.

Az ezzel járó ügyintézés egyébként rendkívül gördülékenyen és simán zajlott, köszönhetően a szolgáltató ügyfélközpontú magatartásának, felkészültségének és tapasztalatának. Gyakorlatilag minden papírmunkát elintéztek helyettem, és nekem csak a papírokat kellett aláírnom. Az eddigi tapasztalataim azt mutatták, hogy egy céggel kapcsolatos ügyintézés csak nehézkesen és problémásan történhet, de ők megmutatták, hogy ezt lehet másképp is csinálni.

Az a legjobb az egészben, hogy a székhellyel kapcsolatod teendők jelentős részét elintézik helyettem, így nekem csak a legritkább esetben szükséges ott megjelennem, miközben a cégem mindennapi ügyeit nyugodtan intézhetem bárhonnan.

Az ipa mentes székhelyszolgáltatás lehetőséget mindenkinek ajánlom, aki szeretné sikerre vinni a vállalkozását! Ez egy olyan lehetőség, amire egyszerűen nem szabad nemet mondani!