Halapi

Lovarda

Megmondom őszintén, elég rutinos vezetőnek tartom magamat, hiszen már majd 17 éve hogy jogosítványom van. Eddig nem is történt különösebb közúti balesetem, csak egy alkalommal, de az sem az én hibámból. Neked volt már esetleg baleseted?

A jogosítvány megszerzése

Nagy álmom volt, hogy megszerezzem a jogosítványt. Amint lehetőségem volt rá, el is kezdtem. Persze a mi idönkben még nem volt ilyen, hogy 16 évesen már el lehet kezdeni az alapokat.

Az iskola után azt kaptam ajándékba, hogy a megtakarított pénzem a szüleim kipótolták. Talán jobban örültem ennek, mint bármi másnak.

A munkáim

man-156712_640Nem egy alkalommal használtam már a jogosítványomat a munkám folyamán is. Dolgoztam már mint futár, vagy egy időben még soffőrködtem is.

Ma mint üzletkötő dolgozom egy cégnél, és jövök megyek folyton. Eddig még nem nagyon volt olyan, hogy eltévedtem, de a múltkor előfordult velem. Mindezek mellé, még időre is kellett mennem. Jártatok már úgy, hogy időre mentetek volna, de eltévedtek?

Sok esetben olyan mogorvák az emberek, hogy hiába kérsz segítséget, vagy nem hallják meg, vagy nem segítenek. Szerencsémre meg tudtam állni egy motorosbolt előtt budapesten, és ők segítettek készségesen. Igaz, hogy elkéstem, viszont megértőek voltak. Még jó hogy tudtam telefonszámot, és oda tudtam szólni.

Szeretem a munkámat. Igaz, hogy sokat vagyok az utakon, de ha egy megbízható autója van az embernek, akkor ez nem jelent akadályt.